Olympiáda dětí a mládeže České republiky 2017

Olympiáda dětí a mládeže České republiky je projekt Českého olympijského výboru a v letošním roce se o 12 letech vrací do Jihomoravského kraje. Jsme partner Jihomoravského kraje pro Olympiádu dětí a mládeže 2017 a zveme všechny naše zákazníky i partnery na tuto velkolepou sportovní událost, která se uskuteční 24.6.2017-29.6.2017.

ODM vyvolává atmosféru pravých olympijských her pro mladé sportovce, kteří spolu soutěží v krajských reprezentacích v kategoriích mladších a starších žáků a žákyň. Samozřejmostí jsou olympijské přísahy, soužití v olympijské vesnici i zapálení olympijského ohně.

V letošním roce se bude soutěžit ve 22 sportovních odvětvích a jedné umělecké (krátký film a video). Soutěžit se bude napříč celým Brnem, jako Olympijský dům bude sloužit budova Podnikatelské fakulty VUT, která se nachází přímo v areálu Olympijské vesnice.

Ambasadoři letošních ODM: Filip Ospalý, Ivana Večeřová, Veronika Mišková, Monika Míčková, Alžběta Dufková, Martin Čechman, Petr Minařík, Victor Teplý, Iveta Vacenovská a Jakub Tomeček.

Více informací najdete na webových stránkách Olympiády dětí a mládeže.